SaaS si Cloud Computing – cum sa iti incepi sau sa iti cresti afacerea?

Eveniment gratuit. 5 decembrie 2012, Palas Iasi, sala Vivaldi. Inscrie-te aici!

img

La nicio luna dupa un CodeCamp maraton, te invitam la un nou eveniment la Iasi. De data aceasta audienta careia ne adresam nu este neaparat una tehnica, desi sigur ca speram sa avem cat mai multi specialisti alaturi de noi. Ne dorim sa vorbim cu oameni interesati de inceperea si/sau cresterea unei afaceri; cu persoane care au idei si vor sa inteleaga in ce masura Cloud Computing si Software as a Service ii poate ajuta sa le puna in aplicare.

Formatul evenimentului este unul cat se poate de simplu: tu vii cu intrebarile, iar noi incercam sa-ti raspundem. Ii avem alaturi de noi pe Zoli de la Microsoft si Bogdan de la Amazon, ambii cu experiente bogate si variate in fenomenul Cloud si SaaS. De fapt, nu doar atat, pentru ca fiind o discutie libera vei putea afla din experienta tuturor celorlalti participanti, vei putea schimba idei si de ce nu chiar gasi parteneri cu care sa iti pui in aplicare ideile.

Ce fel de intrebari? Nu exista nicio regula, orice crezi ca e in folosul tau, al afacerii tale si al comunitatii in care vietuim! De la explicarea conceptelor de baza, pana la cum te-ar putea ajuta SaaS sau Cloud-ul sa iti incepi sau sa iti cresti afacerea, sa iti optimizezi costurile, sa nu mai pierzi clienti de Black Friday, sa fii mai green. Si inca ceva: nu ne ferim nici de intrebari tehnice, chiar daca nu asta e neaparat scopul intalnirii, asa ca poti veni cu tolba plina.

Mai concret, ce-o sa facem acolo? De fapt mai usor e sa-ti spunem ce n-o sa facem: n-o sa cheltuim enegiile pe “flames” de genul windows versus linux, microsoft versus amazon, google sau facebook. In schimb o sa ne gandim la “flames” de genul “de ce sa nu-ti otpimizezi afacerea, daca tot ai putea s-o faci?” sau “de ce nu esti un pic mai verde?” sau “de ce nu vinzi mai mult desi piata exista?”.

Daca ti-am starnit interesul te asteptam miercuri 5 decembrie 2012, intre orele 14:00 si 18:00 la Iasi, la centrul de conferinte de la Palas, in sala Vivaldi. Evenimentul este gratuit, te costa doar efortul de a te gandi la intrebari pentru noi si timpul pe care il vom investi impreuna – dar ne asteptam ca investitia sa iti fie rasplatita pe deplin. Inscrie-te aici!

Inregistrare

Eveniment gratuit.

Contact

Fotografii si noutati despre ce mai face CodeCamp pe Facebook facebook.com/CodeCampRO.

Email codecampiasi[at]gmail[dot]com